Hejsan .. jobbig helg

Det började med att jag fick ringa ambulansen till min vän Janne när jag var framme vid bussterminalen i Katrineholm .. han sa jag mår dåligt har svimmat .. eller sa han nästan .. kom nu går vi hem sa han .. Nej du .. sätt dig här .. du är virrig ..  satte han på en rund liten stol där och lutade han mot några stolpar .. han svimmade nästan  .. Jag hade svårt att hålla han .. för han ramlade åt sidan .. var delvis borta .. jag ringer .. 

 Ambulansen kom efter en kort stund och i dessa lägen är en kort stund lång .. bussföraren hjälpte mig hålla han när jag gick en bit och vinkade fram ambulansen  mellan bussarna .. PUH .. så jag fick stå utanför medans dom undersökte han mera inne i ambulansen .. tog av hans jacka utanför .. och jag  kom på .. måste ha hans nycklar .. så dom fick jag + bilnyckeln .. kunde inte följa med .. stora dramaten hade jag .. så ville jag inte sitta på AKUTEN en dag eller kanske mara .. så bättre att gå hem .. Så det gör jag .. traskar 10 minuter ..  ovant att komma in själv .. .. men det gick det också .. plockade lite .. han hade handlat och en del låg kvar på bänken 

 Fotar som vanligt lite väder mm när jag kommer  och det blir många kort på KYRKAN som är där  

 När jag gick från busscentralen så går man över lilla torget .. som nu är spolad ISBANA  .. men undrar om den är klar .. 

 Var uppe till Kyrkan och tände några ljus för nära och kära .. gör det då och då .. var även och låste hans bil .. det är ju fel  på låsningen så man får göra det  många gånger .. ibland låser den ibland inte .. och Janne var stressad   så bilen var olåst ..  Var nog lite obalans i hans kropp redan då .. därför blev det som det blev när han mötte mig .. men allt gick bra .. hemma efter 8 timmar .. fått dropp och en del andra undersökningar .. så nu äter han piller för att sakta ner hjärtat .. det var uppe i 130 .. skulle  nertill 100 innan han fick åk hem .. det gick ju bra 

HAN kom hem och då åt vi  räkmackan som skulle vara  till lunch .. gott då på kvällen 

  Så fredag .. Bra väder ..  och då gick vi och handlade lite på apoteket .. där jag var dagen innan .. för mina hörapparatsbatterier var slut .. tur jag hade lärt mig vägen dit  .. Det tar en kvart dit .. vi gick sakta så det gick ju bra 

 Juldekoration  detta kom upp på torsdagen

 På fredagen var även detta uppe

Så det blev en lugn helg .. jag fixade lite mat .. lite tog vi ur frysen 

 Lördagens mat korv och wokgrönt  

 Så fotade jag hans fina tidningskorg 

 Jag virkar även i Katrineholm 

 Så plockade vi upp  ljusstakarna 

Denna satta vi upp innan jag åkte hem

 Så det pysslade han med på söndagen efter att jag åkt hem att sätta dom på plats  

 Grannen kom in och frågade hur han mådde .. Elsa var med 

 Fin kvällshimmel lördag 

 Så kom jag hem .. och nu lyser björken  

 Kråkan hade bekymmer med denna burk  

 Den började blomma i helgen  

 Min kaktusparad 

I dag sov jag bort en del av dagen .. liksom  i går när jag kom hem  

 Den satt i björken   på förmiddagen  3 var dom + en massa kråkor på marken

NU får det räcka .. PRATADE med JANNE förut .. han lät som vanligt .. låg och vilade då .. men det gör han  nästan varje dag .. så det var ju ok ..  FÅ SE om han kan köra bilen hit på torsdag .. han ska prata med läkaren innan .. HEJ SVEJS GO VÄNNER

JA det blev en tuff helg som tack och lov slutade bra  .. men tufft har det varit .. och med min fibro blir det extra jobbigt .. HA DET SÅ BRA .. VAR RÄDDA OM VARANDRA

HEJ SVEJS